Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/wp-db.php on line 52 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/cache.php on line 36 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/cache.php on line 389 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 556 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 678 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/theme.php on line 508 Matka-arkku » Arkisto » Muutama tunti Intiaan

Muutama tunti Intiaan

Perus lentokenttablogaus. :) Nailla on taalla ilmainen netti ja meilla on vahan luppoaikaa, jotenkinhan se pitaa kayttaa hyvaksi. Mitaan erityista asiaa ei sinansa ole. Koulukiireista on jotenkin tullut selvittya, ja tenttikin oli onneksi helpohko. Viimeisen harkankin palautin n. 5 minuuttia ennen lahtoa kentalle.

Onnistuin tunkemaan kaiken Intiassa tarvittavan uskolliseen reppuuni, joten rinkkaostoksille ei tarvinnut lahtea. Rory panee kylla viela paremmaksi: kaverilla on pelkastaan minimaalinen reppu, jossa tyyliin pari t-paitaa ja parit bokserit, siina kaikki. Oikea asenne toki, mitapa sita turhia kamoja roudaamaan, sehan on vain 11 paivaa. Thomasilla taas vastaavasti valtava maara erinaista tavaraa, han haluaa olla varautunut kaikkeen. Kyseiset kaksi kaveria ovat kylla melkein joka suhteessa kuin yo ja paiva, saa nahda miten kemiat toimivat nainkin pitkan reissun aikana. Molemmat kylla todella hyvia tyyppeja, joten eikohan tasta selvita.

Rory on muuten Manchesterista ja puhuu paikallista murretta, josta ei saa kerta kaikkiaan mitaan selvaa. Edes Thomas ei usein ymmarra mita kaveri selittaa, vaikka natiivipuhuja onkin. Yksi omista tavoitteistani tan reissun aikana onkin oppia puhumaan samalla tavalla kuin Rory, ainakin muutama lause. Varmasti saa rispektia kotipuolessa.

Mutta nyt aika menna on, Intiaaaan! ->

Kommentteja ei voi kirjoittaa.