Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/wp-db.php on line 52 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/cache.php on line 36 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/cache.php on line 389 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 556 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 678 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/theme.php on line 508 Matka-arkku » Arkisto » Pieni maailma jne.

Pieni maailma jne.

Viiden tunnin päästä pitää herätä ja olla valmis lähtemään Shenzheniin (kyllä, onnistuin saamaan Kiinan viisumin), joten lyhyestä virsi kaunis. Olimme juuri rapujuhlilla, varsin muikeat kekkerit, vaikka snapsit loppuivatkin kesken melko nopeasti.

Keskustelin pirskeissä jonkin verran vieressäni istuneen herrasmiehen kanssa, ja hän paljastui Koneen Aasian toimintojen johtajaksi (tai jotain sellaista). Jännää oli myös se, että kun kerroin missä opiskelen, hän tiesi heti mistä on kyse. Hänen tyttärensä, nimeltään Marja Kemppainen, aloitti opinnot infolla vuonna 2000. En ainakaan tiedosta tavanneeni Marjaa, mutta silti, pieni maailma, taas kerran. Infolaisia ei kuitenkaan liikaa ole.

Viikko on kulunut rauhallisissa merkeissä, koulustakin on alkanut tulla läksyjä urakalla. Tällä hetkellä minulla on kasapäin läksyjä kaikista viidestä kurssistani, enkä ole tehnyt niistä mitään. Ja kaksi seuraavaa päivää vierähtävät Kiinassa. No, ehtiihän tässä. Ja onneksi arvosanat eivät siirry Suomen opintorekisteriin, ainoastaan opintopisteet. :) Mutta oikeasti ajattelin kyllä panostaa myös kouluun, en halua pelkästään lomailla neljää kuukautta (varsinkin kun kesäkin tuli otettua kovin rennosti) ja sitä paitsi olen aika innoissani kursseistani, nyt kun varmistui, että minut hyväksyttiin kaikille niille jotka halusinkin.

Niin ja matkakuvia voi käydä kurkkimassa Flickristä. Tällä hetkellä siellä on tosin vain kymmenkunta kuvaa, lisää tulee pian. Nyt unten maille.

Kommentteja ei voi kirjoittaa.