Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/wp-db.php on line 52 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/cache.php on line 36 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/cache.php on line 389 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 556 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 678 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/theme.php on line 508 Matka-arkku » Arkisto » Lähdön hetki

Lähdön hetki

Kirjoitan tätä Helsinki-Vantaan lentokentältä pystypäätteellä. Kone lähtee tunnin päästä. Tähän mennessä ei ole paljon jännittänyt, mutta nyt jo pikku hiljaa alkaa.

Pari juttua ärsyttää. Ensimmäinen on se että olisin ehkä saanut ujutettua kitaran mukaan, mutta en uskaltanut laittaa sitä ruumaan sen nykyisessä kotelossa. Kovakantinen kotelo ei olisi välttämättä maksanut paljoa jossain Huuto.netissä. Ja ilmeisesti kitaran olisi voinut ottaa jopa käsimatkatavaroihin ellen lentäisi Ison-Britannian kautta, sikäläiset erikoissäädökset rajoittavat käsimatkatavaroiden lukumäärän yhteen. Toinen ärsytyksen aihe on, että hävisin juuri n. 30 euroa rahanvaihdossa sen takia, että kävelin tyhmänä kaikista kalleimpaan koppiin, kun halvempiakin olisi ollut saapuvilla.

Hong Kongissa kaikki pitäisi olla kunnossa saapumistani varten. Lentokentällä on odottamassa bussi, joka vie minut suoraan kampuksella sijaitsevaan asuntolaani, jossa tapaan kv-tutorini Tracyn. Majoitun asuntolassa mukavasti 14 neliön huoneessa, jossa asuu lisäkseni myös joku toinen. Toivottavasti mukava tyyppi. Mitään ääretöntä luksusta ei siis ole tiedossa, mutta onpahan hintakin halpa, n. 90 euroa kuussa. Ehdin myös jo saada mailia toiselta suomalaiselta Hong Kongin vaihtarilta, sanoi että pari ensimmäistä päivää kuluu mukavasti juostessa virastosta toiseen.

Nyt taidan mennä portille pureskelemaan kynsiäni. Terkkuja kaikille kotiin jääville, se on nyt menoa!

Yksi vastaus artikkeliin “Lähdön hetki”

  1. Saara kirjoittaa:

    Eiku: soon menoo ny!

    Mitenköhän olen missannut sekä sinun että Antin ja Emmin blogien julkaisun… Olen epäonnistunut yksilö. Mutta ei se mitään, hyvältä näyttää. Molemmat plokit on sitä paitsi nyt tilauksessa :) Good luck, bonne chance (tai jotai)!