Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/wp-db.php on line 52 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/cache.php on line 36 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/cache.php on line 389 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 556 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 678 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/theme.php on line 508 Matka-arkku » Arkisto » Kokeet ohi, kurssi kohti Taiwania

Kokeet ohi, kurssi kohti Taiwania

Blogaamisen paradoksi on, että silloin kun on aikaa kirjoittaa, on se yleensä merkki siitä, että elämässä ei juuri sillä hetkellä tapahdu mitään kovin jännää. Jos taas jännää tapahtuu, on usein niin kiire sitä kokemaan, ettei meinaa ehtiä blogaamaan. Nyt esimerkiksi jännää on tapahtumassa Taiwanin-matkan muodossa, mikä tarkoittaa sitä, että loput Intian kuulumiset taitavat jäädä ensi viikolle. Sen sijaan kertaan nyt vain lyhyesti tämän viikon kuulumiset. Harmittaa hieman, koska tuollaiset matkaraportit pitäisi aina kirjoittaa saman tien, kun muistaa vielä kaiken tuoreeltaan.

Intian ja Taiwanin välissä oli siis viisi päivää, ja niiden aikana oli suoriuduttava neljästä harkkatyöstä, kolmesta välikokeesta ja kantoninkielisestä puheesta sekä polkaistava projektinhallintakurssin ryhmätyö käyntiin. Kaikki nuo on nyt jossain määrin tehty. Melkein jokaisessa on tullut mentyä sieltä, missä rima on matalimmalla, ja siltikin sen ylittäminen on tuottanut tuskaa, ainakin tämänpäiväisessä peliteorian kokeessa. Kuulin tosin huhun, jonka mukaan vaihtarit pääsevät käytännössä aina läpi kursseista, kunhan vain jotain räpeltävät tenteissä. Elän myös edelleen siinä käsityksessä, että vain opintopisteeni siirtyvät Suomen opintorekisteriotteeseen mutta arvosanat eivät. Toivottavasti näin, täyttä varmuutta en asiaan ole saanut vieläkään.

Koulujuttujen suunnalta kuuluu myös hyvää. New Media Workshopissa olin porukan ainoa nörtti, joten minulle langetettiin erikoistehtävä: kun muut kirjoittelevat uutisia, väkerrän minä Joomla!:lla kurssin uutissaittia uuteen uskoon. Moinen homma sopii minulle loistavasti, Hongkongin piirikuntavaalit uutisten aiheena kun ei jaksa kauheasti innostaa, toimivan uutissivuston kehittäminen sen sijaan kovastikin. Myös edellä mainitun ryhmätyön parissa tullee olemaan kivaa, sillä saimme hyväksytettyä sen aiheeksi Facebookin. :) Kun lisäksi Internet applications -kurssilla pääsee seuraavaksi koodaamaan Javaa (kyllä, tämä on iloinen asia), ja välikokeet ovat siis kokonaisuudessaan ohi, voisi koulusta taas muutaman viikon jatkuneen laman jälkeen vähän innostua. Tosin sitä ennen Taiwan, ja sieltä palattua on tiedossa kaikkea jännää, kuten Halloween (täällä ilmeisesti iso juttu) sekä vaihtaribileet raitiovaunussa. :)

Noin kolmen ja puolen tunnin päästä on siis tarkoitus lähteä Taiwania kohti. Sitä ennen voisi paitsi pakata myös yrittää ottaa vähän selvää, mitä Taiwanissa kannattaa nähdä, tällä hetkellä en tiedä kyseisestä mestasta juuri mitään. Ei näitä turhaan etukäteen suunnitella.

Yksi vastaus artikkeliin “Kokeet ohi, kurssi kohti Taiwania”

  1. Arttu kirjoittaa:

    Tässä Hong Kong -kommentteja Kasvin Aasian-kiertueelta. Suosittelen tutustumaan blogiin muutenkin: http://www.kasvi.org/index.php?3474