Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/wp-db.php on line 52 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/cache.php on line 36 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/cache.php on line 389 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 556 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 678 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/theme.php on line 508 Matka-arkku » Arkisto » Suomibileet

Suomibileet

Pitkä kirjoitustauko. Ei vaan tahdo olla aikaa merkitä ylös kaikkia juttuja. Kaikki loput kouludeadlinet ovat kolmen päivän sisällä ja sen jälkeen on lähtö Indonesiaan. Tuon reissun jälkeen pitäisi sitten olla enemmän aikaa kirjoitella ylös vanhempiakin tapahtumia. Tässä kuitenkin lyhyesti.

Viime viikonloppuna (pitkänä sellaisena - lähtö keskiviikkona, paluu tiistaina..) olimme Philippin kanssa Kiinassa. Tällä reissulla tapahtui niin paljon jännää, että se ansaitsee oman megalomaanisen postauksensa, joka on luvassa varmaan vasta Indonesian jälkeen. Hieno reissu joka tapauksessa.

Eilen järjestimme siis Suomi-illan asuntolani yhteistilassa. Koko päivä kului sykkiessä uskomattomalla tavalla koristelujen, ruuanlaiton ja muiden valmistelujen merkeissä. Juuri kun kaikki oli saatu valmiiksi, paukkasi asuntolan johtaja paikalle ja kertoi että paikalla on liikaa ihmisiä, joista liian suuri osa on muuta kuin asuntolan väkeä. Minun olisi pitänyt kuulemma anoa erillislupa, jota en ollut tehnyt kun en ollut moisesta tiennyt, olin vain varannut tilan käyttööni.

Viidentoista minuutin selittelyn jälkeen sain lopulta hänet kuitenkin antamaan meidän pitää bileet sillä ehdolla, että toimitamme listan kaikista paikalla olevista ihmisistä, häivymme puoli yhteentoista mennessä eikä juhlissa nautita lainkaan alkoholia. Kaksi kolmesta täyttyi, onneksi asuntolan johtaja ei tullut tarkastamaan tilannetta myöhemmin sillä viimeksimainitussa ei aivan onnistuttu…

Bileet onnistuivat loistavasti! Ruokana oli mm. perunamuusia ja lihapullia, appelsiini-porkkanaraastetta  ja makaroonilaatikkoa. Jälkkärinä oli pipareita, salmiakkia, suklaata, glögiä ja kakku, johon oli elintarvikevärillä tehty Suomen lippu. Bileet olivat teemaltaa yhdistetyt itsenäisyyspäivä -ja pikkujoulubileet, eli koristeluna oli kaikkea mahdollista Suomi- ja joulukrääsää. Stereoista pauhasi suomalainen musiikki. Ohjelmassa oli mm. leikki, jossa vaihtarit saivat kukin suomenkielisen lauseen. Jokaista lausetta oli kaksi kappaletta, ja kunkin piti löytää itselleen pari, mutta lappua ei saanut näyttää, vaan lause piti pystyä sanomaan. Tarjolla oli mm. perinteisiä “vesihiisi sihisi hississä” ja “ärrän kierrän orren ympäri” -kielenvääntelyitä sekä vähemmän kilttejä hokemia.

Koska kyseessä olivat pikkujoulut, tuli joulupukkikin luonnollisesti paikalle. Pukkina toimi Eero, joka veti osansa aivan loistavasti. Vaihtaritytöt istuskelivat pukin polvella ja lopulta kaikki saivat lahjansa. Tyynyillä täytetty Lan Kwai Fongista hankittu joulupukkiasu oli upea. Oma asuni oli myös varsin tyylikäs: olin joulukuusi. Anski oli askarrellut minulle älyttömän siisti puvun hulavanteesta, vihreästä kankaasta, joulupalloista, hörhelöistä ja jouluvaloista. Tähti vain puuttui. Anski oli poro, Juha lapinmies ja Kirsi tonttu.

Paljon kiitosta tuli kaikilta, ja hyvä fiilis tuli itsellemme siitä, että olimme saaneet aikaiseksi suunnitella ja toteuttaa moisen tapahtuman. Kiitoksia kovasti Kenulle, Sampalle ja Esalle idean antamisesta. :) Ja iso kiitos Anskille, Juhalle, Eerolle ja Kirsille järkkäämisestä, ja kaikille neljällekymmenelle mukanaolijalle (paikalla oli myös Athenen Satu IDBM-kavereineen!) loistavien bileiden tekemisestä!

Nyt takaisin arkeen. Kolmen vuorokauden aikana pitäisi saada väännettyä yksi valtaisa koodausharkka, Facebook-ryhmätyö sekä New Median ja Games & Decisionsin lopputyöt. Huhhuh.

Kommentteja ei voi kirjoittaa.