Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/wp-db.php on line 52 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/cache.php on line 36 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/cache.php on line 389 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 556 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 678 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/theme.php on line 508 Matka-arkku » Arkisto » Orang Pendek, täältä tullaan!

Orang Pendek, täältä tullaan!

Kaikki alkaa olla valmista Sumatraa varten. Viimeiset päivät olen suorittanut viimeisiä koulutöitä hiki hatussa. Toissapäivänä tuli optimointiennätys, kun aloitin 2000 sanan peliteorian esseen teon puoli kahdelta. Dedis oli viideltä (ja silloin piti siis olla palauttamassa paperiversiota) ja välillä piti vielä käydä hakemassa malariapillereitä lääkäriltä. 2000 sanaa syntyi iloisesti tuossa ajassa, sisältö on kyllä melkoista huttua.

Malariapillereitä hakiessani hoitajatäti rupesi kyselemään rokotuksista. Luulin hankkineeni Suomessa kaikki mahdolliset, mutta täti luettelikin aimo listan rokotteita, joista en ollut ennen kuullutkaan. Ja tietysti olin liikkeellä niin myöhään, ettei niitä enää ehditty antamaan. Keskustelu sujui tähän tapaan:

Hoitsu: Onko sinulla rokotetta x?
Minä: Öö…ei.
Hoitsu: Onko sinulla rokotetta y?
Minä: Eipä taida olla sitäkään.
Hoitsu: Onko sinulla uskontoa?
Minä: Öö…on?
Hoitsu: Siinä tapauksessa rukoile jumalaasi!

Toivottavasti kyse oli vain siitä, etten ymmärtänyt rokotteiden englanninkielisiä nimiä, osa niistä kun oli sellaisia jotka kuulemma annetaan yleensä jo lapsena. Mutta veikkaan että ainakin yksi tai kaksi oli sellaisia joita en ole saanut. No, muutama päivähän siellä viidakossa vain ollaan.

Eilen patsasteltiin Facebook-ryhmän kanssa puvut päällä, sillä niin on täällä tapana presentaatioissa olla. Illalla tehtiin vielä viimeiset väännöt nettisoftakurssin mobiiliapplikaatioon, ja tänään aamulla saatiin sekin demottua. Syksyn kouluhommista on nyt jäljellä enää peliteorian tenttin 17.12. Helpottava tunne.

Ikävänä yllätyksenä tuli, että Luke joutui perumaan lähtönsä viime hetkellä, koska ei ollut saanut koulutöitään hoidetuksi ajoissa. Kuulemma reputtaisi kaksi kurssia jos lähtisi nyt reissuun. Joutui tänään peruuttamaan lentonsa, toivottavasti saa rahansa takaisin. Lähdemme siis huomenna kolmisin Philippin ja Asherin kanssa. Hyvä porukka sekin, ei siinä mitään, mutta mieluusti olisin kyllä Luken mukaan ottanut.

Nyt on siis aika suunnata kohti Jakartaa. Jakartasta jatkamme huomenna vaihtolennolla Sumatralla sijaisevaan Padangiin. Siellä sijaitsee kansallispuisto, jossa suoritamme kolmen päivän viidakkovaelluksen. Reissun tavoitteena on bongata myyttinen Orang Pendek –otus, josta on tehty useita näköhavaintoja kyseisessä viidakossa, mutta jota kukaan ei ole vielä onnistunut kuvaamaan. Me luonnollisesti onnistumme, ja löydöksemme tulee tuottamaan meille sen verran mainetta ja mammonaa, ettei kenenkään meistä tarvitse enää koskaan tehdä töitä. Tuottoisa reissu siis tiedossa. Palaan ensi maanantaina, sen jälkeen matkaraporttia niin tältä reissulta kuin Kiinastakin.

Kommentteja ei voi kirjoittaa.