Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/wp-db.php on line 52 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/cache.php on line 36 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/cache.php on line 389 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 537 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 556 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 653 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/classes.php on line 678 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /var/www/virtual/sanainen.arkku.net/htdocs/matka-arkku/wp-includes/theme.php on line 508 Matka-arkku » Arkisto » Polvi toimii

Polvi toimii

Tänään urheilin. Se on merkityksellistä, koska (kuten useimmat tämän blogin lukijoista tietänevätkin) teloin kuutisen viikkoa sitten polveni jalkapalloa pelatessa, ja pari viikkoa tämän jälkeen polvi tähystettiin. Nyt polvi alkaa kuitenkin olla kunnossa, vaikka rasittuukin vielä jonkin verran paljosta liikunnasta (varsinkin rappusten kävelystä, jota täällä riittää valtavien korkeuserojen takia) eikä taivu ääriasentoihin.

Tänään tuli sitten todistettua, että myös juokseminen onnistuu. Osallistuin nimittäin asuntolani Swire Hallin futisjoukkueen harjoituksiin. Aluksi luulin osallistuvani vain kevyehköön höntsäilyyn, mutta paikan päällä paljastui, että kyseessä olikin isolla kentällä tapahtuva 11 vastaan 11 -peli. Sellaisena se olikin ensimmäinen elämässäni. :)

Pelasin suhteellisen täysipainoisesti, tosin vältin jossain määrin kovaa fyysistä kontaktia. Polvi kesti loistavasti, missään vaiheessa siihen ei sattunut eikä jälkeenpäinkään ole ilmennyt mitään kipuilua. Huominen toki näyttää lopullisen tilanteen, mutta tässä vaiheessa ainakin fiilis on hyvä. Tuntuipa harvinaisen hyvältä urheilla pitkästä aikaa, en muista koska viimeksi olisi ollut näin pitkä tauko. Pelin taso ei ollut äärettömän kova, mutta eipä ollut omakaan tasoni häävi, pitkä pelaamattomuus näkyi ja pallo karkaili jatkuvasti jalasta. Kivaa oli silti.

Tänään tapahtui myös toinen “jännä” asia. Edellisen lauseen perusteella eräät ehkä arvaavatkin, mistä on kyse. Katsoin nimittäin viimein ensimmäisen jakson Ylen Pasila-sarjasta, josta on ilmeisesti hyvin lyhyessä ajassa muodostunut jonkin sortin kulttiklassikko. Ja kyllähän tuo ensimmäinen jakso sen verran hyvältä vaikutti, että pakko nuo lienee katsoa syksyn mittaan kaikki. 23 minuutin kestoiset jaksot ovat juuri sopivia välipaloja ja muistuttavat samalla kivasti koto-Suomesta ja siitä, että sielläkin osataan vielä tehdä hyvää huumoria.

Yksi vastaus artikkeliin “Polvi toimii”

  1. Antti kirjoittaa:

    Pitipä itekin kurkata Pasilaa, ja katottiin Emmin kanssa ekaa jaksoa siihen asti kunnes tekniikka petti. Vaikutti tosiaan siltä, et kannattaa yrittää toistekin, jos vaikka näkis loppuosankin.. :)