Pahoja ideoita

Paha Kollektiivi on tutun porukan perustama ideablogi. Kyseessä on varsin mainio konsepti, jossa tarkoituksena on brainstormata kollektiivisesti ideoita, jotka voivat liittyä mihin vain, olla teknisiä tai epäteknisiä, arkipäiväisiä tai korkealentoisia, pieniä tai suuria. Kaikki ideat kelpaavat.

Yksi hyvä puoli blogissa on, että kun luo siihen tunnukset ja ajattelee sitä aktiivisesti, myös ideoita rupeaa pikku hiljaa syntymään. Ns. mindset (mikä on tämän paras suomennos, ajattelutapa? jotenkin ei vain tunnu toimivan yhtä hyvin…) muuttuu, ja ympärillään alkaa nähdä uusia mahdollisuuksia. Sain itsekin viimein luotua blogiin tunnukset, ja heti arkipäiväisiä asioita tuntuu ajattelevan hieman eri tavalla kuin ennen.

Kyseessä ei ole suljettu sisäpiiri, vaan kuka tahansa voi kontribuoida. Sinne siis!

Tags: , ,

Comments are closed.