Rahaa blogilla

Tähän mennessä en ole laittanut blogiini mainoksia enkä muutenkaan pyrkinyt hyötymään siitä rahallisesti. On siis jo korkea aika. Täten julkistankin juhlallisesti blogini ensimmäisen mainoksen. Se on tässä.

Linkki vie blogiin, jonka pitäjä on luvannut dollarin jokaisesta uudesta kävijästä, jonka ulkopuoliset linkittäjät tuovat hänen blogilleen. Tämä tosin olettaen, että blogin pitäjä onnistuu tienaamaan verkossa miljoonan tavoiteajassaan, eli kesäkuun loppuun mennessä. Jos rahaa ei kerry yhtään, eivät linkittäjätkään saa mitään.

Idea on hauska. Toivottavasti kukaan ilkeämielinen ei valjasta bottiverkkoa tai vastaavaa viedäkseen koko potin kotiin.

Koska olen eettinen mainostaja, en toki lisännyt linkkiä pelkästään valtavien rahasummien toivossa. Blogissa on myös muita hauskoja ajatuksia, paljastaapa se jopa elämän tarkoituksen. Eikä siinä ole kyse pelkästään rahan ansaitsemisesta, vaan maailman muuttamisesta paremmaksi, ja rahan ansaitsemisesta siinä sivussa. Kuulostaa hyvältä? Varmasti. Hieman naiivilta? Toki. Klikatkaa silti, jos ei muuta niin tukeaksenne tätä hienoa ilmaista sisältöä tarjoavaa blogia näinä kovina aikoina, joina ilmaisuus on katoava luonnonvara.

Tags: , , , ,

1 comment

  1. Petteri Kontio

    Kiitos Juho mainostuksesta!

    On todella hienoa, että enenevä määrä ihmisiä näkee järkeä projektissani. Kaltaisesi innokkaat myötävaikuttajat ovat projektini onnistumisen elinehto.

    Omassa blogissasikin tuntuu olevan painavaa asiaa, joten pitääpä lisätä se silmällä pidettävien asioiden listaan.

    t. Petteri
    http://millionbefore30.com/